Foredrag/optræden

Kampen mod støvede kulturinstitutioner.
Museer og biblioteker har viden og støv som fællesnævnere. Peter fortæller med udgangspunkt i sit arbejde på Nationalmuseet og sin færden i museumskredse om succeshistorier og om nogle af de drabelige kampe, der tages på kulturinstitutioner, når emnet falder på tradition og mod til fornyelse. Hvordan skaber institutionerne kulturtilbud til moderne brugere med det personale, som de har og i samspil med de forandringer, der sker uden for kulturinstitutionens mure?

Forestillingsforedrag om Dario Fo og Franca Rame.
En fortælling om menneskene og teaterfolkene Dario Fo og Franca Rame. Med smagsprøver på nogle af Dario Fo’s ældste skrøner og Peters personlige beretninger om sine møder med disse to vidunderlige skuespillere. Foredraget/forestillingen er skabt sammen med teaterhistoriker dr. phil Bent Holm, som også er officiel oversætter af Dario Fo.

Hofnar.
Som både historisk og tidsløs nar har Peter optrådt på Kronborg flere gange for dronninger, prinser og vagabonder samt flere gange for Golden Days.

“Struds”.
En morsom fugl der går rundt og laver sjov mellem gæsterne. En slags omvandrende klovn i fuglekostume. Optrådt ved bl.a. H. Lundbecks AS store personalefest i Tappehallerne.

Klovnerne Augusto og Pietro – sammen med Morten Eisner, et sjovt og skævt klovneshow

Karl-Heinz Schneider, Peter Darger og Morten Eisner

Karl-Heinz Schneider, Peter Darger og Morten Eisner

Julemand – sammen med Benny Schumann et jule-cirkus

Mester Jakel “De tre bukke fra brugsen” af Rune T Kidde, instruktion Lars Knutzon.

Naturraketten sammen med Martin Keller – et underholdende og lærerigt show med sange, “skovsvin” og fjollede numre

Ny – “Hamlet” publikum og anmelderrost mester jakel forestilling. Det er en sjovt og fantasifuld nyskrevet parafrase over Hamlet af Line Knutzon, instrueret af Lars Knutzon, dramaturg Bent Holm, scenograf Anette Hansen. Forestillingen spilles sammen med den dygtige og smukke skuespiller Özlem Saglanmak.